Almighty Defenders

Almighty Defenders kan knapt nok kalles en supergruppe. Snarere et rølpete partyorkester hvor Black Lips og King Khan & BBQ Show slår seg sammen. De er kanskje ikke så veldig spennende musikalsk, men likevel med stor underholdningsverdi om man er i riktig stemning for det. Fredag hadde samtlige tre orkestre en strålende konsert på John Dee. Black Lips er åpenbart det sterkeste bandet av de tre, og leverte en forrykende konsert som gjerne kunne vært tre ganger lenger.

Duoen King Khan & BBQ Show leverte også show slik de skulle. Almighty Defenders avsluttet og gjorde sitt til at man gikk fra lokalet med et bredt flir. Selv om skrangle og ruskefaktoren er høy på alt disse gutta foretar seg, er det ikke tvil om at de er dyktige på det de driver med. For eksempel er andelen dyktige vokalister i laget usedvanlig høy hvor spesielt BBQs stemme inmponerer.

For å gi et inntrykk av hvilke musikalske retninger dette går i, har jeg laget en Spotifyliste etter vanlig mal. Black Lips nyeste er også en utgivelse som anbefales på det varmeste.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s